Verkkokauppaan olemme valinneet valikoiman ihania tuotteita. Jos verkkokaupan valikoimasta ei löydy sopivaa, voit aina kysäistä sähköpostilla / Facebook viestillä jos myymälästämme löytyisi haluamasi tuote. Enemmän kuvia tuotteista löydät Facebook - sivuiltamme.

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa: 

  • Verkkopankissa
  • Luotolla / osamaksulla
  • Tilisiirrolla (toimitus kun maksu näkyy tilillä)
  • Noudettaessa (jos valitsit nouto myymälästä -toimitustavan)

Toimitustavat

  • Nouto myymälästä 0 €
  • Postipaketti: nouto postitoimipaikasta 6,90 €
  • Yli 100€:n tilauksille ilmainen toimitus.

Varastotuotteille toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksesta. Käsittelemme kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti.

Paketin voi noutaa valitsemastasi noutopisteestä henkilöllisyystodistusta tai valtakirjaa vastaan, saatuasi tiedon paketin saapumisesta.

Tuotteen palauttaminen / noutamatta jättäminen

Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä myymälään laittamalla sähköpostia. Palautusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 pv paketin noutamisesta. Palautettavat tuotteet asiakas lähettää myymälään maksamalla palautettavan paketin postimaksun. Tuotteiden hinta palautetaan, kun palautettava tuote on saapunut perille ja se on todettu myyntikelpoiseksi. Lähetyksen postikuluja ei palauteta.

Mikäli jätät paketin noutamatta ja se palautuu takaisin myymälään,  veloitamme paketin lähetyksestä ja palauksesta yritykselle aiheutuneet postikulut.

Reklamaatio

Onko tuote rikki? Ole viipymättä yhteydessä myymälään.

Tilauksen käsittely

Kun tilauksesi on saatettu päätökseen, pakkaamme sen ja toimitamme tavarantoimittajalle. Arkisin  klo 14 mennessä tulleet tilaukset kerkeämme pakkaamaan jo samana päivänä ja toimitamme klo 17 jälkeen postitoimipisteeseen. Viikonloppuna tulleet tilaukset pakkaamme ja toimitamme maanantaina.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä myymälään.